GREEN NATURE ,BLUE SEA (YEŞİL DOĞA,MAVİ DENİZ)

PROJENİN ADI:/PROJECT NAME: YEŞİL DOĞA,MAVİ DENİZ/GREEN NATURE,BLUE SEA

PROJENİN ÖZETİ: SUMMARY OF THE PROJECT: Çevre, dünya üzerinde canlıların yaşamını sürdürebileceği doğal yaşam alanıdır. Bu doğal yaşam alanlarının sürdürebilirliliğinin korunması ve gelecek nesillere aktarılması önem arz etmektedir. Bu nedenle çevre bilinci her yaşta bireyin edinmesi gereken bir kazanımdır. Öğrencilerimizde bu bilinci oluşturmak adına yerelde başlayıp küresel bağlama taşımak için projemizde çevre farkındalık etkinlikleri oluşturulacaktır. Amaçlarımız doğrultusunda çevre kirliliğinin önlenmesine yönelik çözüm önerilerinde bulunulacaktır. The environment is the natural habitat where living things can survive on earth. It is important to protect the sustainability of these natural habitats and transfer them to future generations. For this reason, environmental awareness is an acquisition that should be acquired by individuals of all ages. In order to create this awareness in our students, environmental awareness activities will be created in our project in order to start locally and move them to the global context. In line with our objectives, solutions will be offered for the prevention of environmental pollution. PROJENİN AMACI VE HEDEFLERİ: 1-Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak. 2-Proje ortaklarıyla güncel çevre sorunlarının sebeplerini ve olası sonuçlarını değerlendirmek. 3-Birey olarak çevre sorunlarının ortaya çıkmasındaki rolünü hesaplamak. 4-Yerel ve küresel bağlamda proje ortaklarımızla çevre kirliliğinin önlenmesine yönelik ortak çözüm önerilerinde bulunmak. 5-Öğrencilerin teknolojik ve Web 2.0 araçlarını kullanarak çalışmalarını yaygınlaştırmak. 1- Leaving a livable world to future generations. 2-Evaluating the causes and possible consequences of current environmental problems with the project partners. 3-To calculate the role of an individual in the emergence of environmental problems. 4-To propose joint solutions for the prevention of environmental pollution with our project partners in the local and global context. 5-To disseminate students' studies by using technological and Web 2.0 tools. PROJENİN SONUÇLARI 1-Öğrencilerde çevre bilinci oluşturmak 2-web 2.0 araçlarını aktif kullanmayı sağlamak 3-Çevre sorunlarına çözüm yolları bulmak 4-Kültürlerarası işbirliği sağlamak.

Green Nature Blue Sea eTwinning projesiGreen Nature Blue Sea eTwinning projesiGreen Nature Blue Sea eTwinning projesiGreen Nature Blue Sea eTwinning projesi

Yayın: 23.06.2023 - Güncelleme: 23.06.2023 21:02 - Görüntülenme: 98