Fatih Anadolu Lisesi

Tevfikiye Mh. 3813 Sk. No 10 Yunusemre/Manisa
Vizyon
Dünya standartlarında gerçekleştirdiği Eğitim-Öğretim, araştırma ve uygulamalarıyla insanlığa sunduğu hizmetlerinin garantisini kendi adında taşıyan ve bu hizmetlerin toplumsal refaha dönüştürülmesinde öncülük eden; öğrencisi, çalışanı, bilim ve sanat dünyası için sürekli cazibe merkezi olan bir okul…
Misyon
Bilimsel çalışma, araştırma ve yayınlarını çağdaş dünyanın kabul ettiği bilim insanlarının rehberliğinde gerçekleştirilecek eğitim-öğretimle; Ülkesi ve insanlık için yapması gerekenler konusunda fikri yapısı şekillenmiş; Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, laik, demokrat ve erdemli bir birey olmanın ancak sevgi ve hoşgörü dolu bir yürekle mümkün olabileceğine inanmış; Milletimizin ve insanlığın geleceğe güvenle bakmalarını mümkün kılacak bilgi, beceri, heyecan ve iradeyle donatılmış; Atatürk ilke ve inkılapları ışığında Türk toplumunun değerlerini tanıyan ve tanıtan bireyler yetiştirmek ve; Öğrencileri ile birlikte Fatih Anadolu Liseli olmanın gururunu çalışanlarında da yaratmak ve yaşatmak.
Biyoloji Laboratuvarı :1
08:15 Başlama 15:35 Bitiş
Kaloriferli
Okulumuz il merkezindedir