Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel düzenlediğimiz oryantiring yarışmasında sınıflarını temsil eden öğrencilerimiz, Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet devrimleri konulu İngilizce soruları doğru yanıtlamak için soluk soluğa yarıştı. Bu etkinliği okul arkadaşlarına bayram hediyesi olarak düzenleyen 9D sınıfı öğrencilerine ve yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederiz. 27 Ekim 2023

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel düzenlediğimiz Kahoot bilgi yarışmasında 9. sınıf öğrencilerimiz, coşkulu tezahüratlar eşliğinde Atatürk ve Cumhuriyet konulu soruları hızla yanıtlamak için yarıştılar. Yarışmayı düzenleyen 9D sınıfı öğrencilerine ve sınıflarını temsil etme cesareti gösteren tüm 9. Sınıf yarışmacılarına teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yıl etkinlikleri kapsamında Almanca Öğretmeniz Metin KAL ve Müzik Öğretmeniz M.Emre TUFAN'ın organize ettiği etkinlikte, Öğrencilerimiz "İzmir Marşı"nı Almancası seslendirdiler. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına okulumuz Tarih Zümresi tarafından düzenlenen "Cumhuriyet ve Atatürk" konulu quizizz bilgi yarışması tamamlanmıştır. Yarışmada 12/E Yasin Yavaş 1. , 9/A Umut Eren Özel 2. ,12/B Kaan Karakuzu 3. olmuştur. (Yarışma kurallarına uygun olmayarak sınıf/ad soyad belirtmeden yarışmaya katılanlar değerlendirme dışı bırakılmıştır.) Katılımınız için teşekkürler.

Ekm

Okulumuz 9-D sınıfı öğrencilerinin okul arkadaşlarına bayram hediyesi olarak hazırladığı dört oyundan biri olan Tabu oyunu, 25 Ekim 2023 Çarşamba günü 10. sınıflar arasında oynandı. Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet devrimleri konulu kelimelerle oynanan yarışmayı 10-A sınıfı kazandı. Yarışmayı hazırlayan ve oynayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

100.yıl etkinlikleri kapsamında  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümresi tarafından "Kurtuluş Savaşı Döneminde Mütfü Alim Efendi" söyleşisi yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılına dair sergimiz. Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Elveda Yuerteri ve öğrencilerrimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okul Aİle Birliğimizi toplantımızı 25.10.2023 Çarşamba günü gerçekleştirdik. Yeni seçilen yönetime başarılar dileriz.

Ekm

Beden Öğretmenimiz Nuri ÇAM öncülüğünde gönüllü öğrencilerimiz okulumuzun bahçesini düzenleme ve peyzaj çalışmalarında yer aldılar. Emeği geçenlere teşekkür deriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kodluyoruz. Kod Haftası "CodeWeek 2023" Etkinlikleri.

Avrupa Kod Haftası etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyetimizin 100. Yılını kodlayarak kutluyoruz.

Nice yüzyıllara hep birlikte, Cumhuriyetimizle...

Ekm

1. dönem sınav takvimi belli oldu. 1. Sınavlar 30 Ekim 2023 Pazartesi Pazartesi başlayacak ve 10 kasım 2023 Cuma günü bitecektir.  2. sınav tarihleri ilerleyen süreçte belirlenecektri.. Öğrencilerimize verimli çalışmalarını hatırlatır, başarılar dileriz.

Ekm

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında, 11 Ekim tarihinde, Celal Bayar Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ulviyye Aydın' ın sunumuyla 'Dünya Enerji Kaynakları ve Yenilenebilir Enerjinin Önemi ' konulu söyleşi okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Doç. Dr. Ulviyye Aydın ' a sunumları, TÜBİTAK' a öğrencilerimize bilim insanları ile buluşma imkanı verdiği için teşekkür ederiz.

Ekm

2013 mezunumuz Psikolog Hatice Emekli 10. Sınıf öğrencilerimize "İnternet/Teknoloji bağımlılığı ve Sosyal Medya kullanımı" konulu seminer vermiştir. Katkılarından dolayı kendisine ve organizasyonu düzenleyen Rehberlik Servisimize çok teşekkür ederiz. 12.10.2023

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri kapasamında İlçe Müftümüz Sayın Ali EFE öğrencilerimize seminer gerçekleştirdi. Katkılarından dolayı teşekkür ederiz. 04.10.2023

Ekm

Cumhuriyetin 100. yılında ülkemizin üç büyük şehrinde gerçekleştirilen Teknofest festivalin üçüncü ve son durağı Ege'nin incisi İzmir'de oldu. 27 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenene festivale Fatih Anadolu ASilesi olarak biz de katıldık.