Microsoft Teams Programı Kulanımı

Merhabalar,

Üniversiteler ve Mostem in uzaktan eğitimde kullanmış olduğu Microsoft Teams programının, yaptığımız incelemeler doğrultusunda daha kullanışlı ve sorunsuz olduğunu tespit ettik. Microsoft teams programını bilgisayara ve telefona kurma ile ilgili videoları aşağıda bulabilirsiniz.

İsterseniz bilgisayarınıza da google da Microsoft Teams indir diye arayarak çıkan ilk siteden indirebilirsiniz. Kullanıcı adı ve parolalarınızı kayıtlar sırasında okul idaresinden alabilirsiniz. Daha önceden var olan microsoft veya hotmail hesaplarınızı Teams programında kullanmayın. Okuldan size verilen kullanıcı adı ve parolayı kullanınız.

Daha fazla bilgi için;

Yayın: 19.08.2021 - Güncelleme: 19.08.2021 13:57 - Görüntülenme: 293