Ara

Salihli Şehit Prof.Dr. İlhan Varank İmam Hatip Ortaokulu ve Şehzadeler Murat Germen Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine okul tanıtım programımızı gerçekleştirdik. Öğrencilere başarılar diliyoruz. 06.12.2018

Ara

Bilgi Teknolojileri ve  İletişim Kurumu, İzmir Şubesinde görevli öğretmen arkadaşlar, 9 ve 10. sınıf öğretncilerimize yönelik güvenli internet kullanımı semineri düzenled. Kendilerine teşekkür edeiyoruz.

Ara

Saruhanbey Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerine, okulumuzun tanıtım programını gerçklestirdik. Öğrencilere başarılar diliyoruz.

Ara

24 Kasım da bizler için, müzik ziyafeti dinleyen öğrencilerimiz ve müzik öğpretmenlerimiz çok teşekkür ederiz.

Ara

14 Kasım Çarşamba günü saat 12:00- 13:00 arasında, tüm velilerimize yönelik "Çocukları ihmal ve İstismardan Koruma ve Madde Bağımlılığı Önleme" konularında seminer, okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi tarafından  gerçekleştirildi. Ön test ve son test uygulaması yapıldı. Seminere katılan veilerimize ve Psikolojik Danışmanlar Deniz Baylan ve Coşkun Bozkurt öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Kardeş okulumuz Van / Edremit - Ferit Melen İlkokulu için düzenlediğimiz turnuvanın gelirini spor malzemesi alarak üzere tahsis ettik. Başta okul müdürümüz sayın Ziya ÇİÇEK olmak üzere, değerli idarecilerimize; özverili, emektar, saygıdeğer öğretmenlerimize ve paylaşmanın önemini bilen, geniş yürekli, sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kardeşliğimizin daim olmasını diliyoruz.

Kas

Yunusemre Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirilen Kodla(Manisa) Projesi Kodlama Atölyesini, 15.11.2018 tarihinde saat11.00-11.40 arası ziyaret ettik. Başta Pınar Öğretmen olmak üzere emeği geçen herekese çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

OKul Meclis Başkanlığı seçimleri bugün yapıldı. Bütün öğrencilerimizin oy kullandığı seçimlerin resmi olmayan sonuçlarına göre, Berat Devecioğlu 233 oyla seçimi kazandı. Kendisini tebrik ediyor, okulumuzu gururla temsil etmesini diliyoruz.

Rümeysa Ayık: 201 oy

Emre Kaan Demirel: 99 oy

Berat Devecioğlu: 233 oy

Ekm

Fatih Anadolu Lisesi olarak, Manisa Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı "Manisa Sana Kanım Feda" konulu kan bağışı kampanyasında yer almak için, siz velilerimizi 07.11.2018 tarihinde okuluumza bekliyoruz.

Ekm

Öğretmenlerimiz hafta içi günlerde, belirlenen gün ve saatlerde, veli görüşmesi için okulumuzda hazır bulunmaktadır. Bütün velilerimizi, çocuklarının durumunu görüşmek üzere bekliyoruz.

Ekm

Sınavlarında öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize de kolay gelmesini dileriz.

Ekm

Bağımlılık ile mücadele kapsamında okulumuz öğrencileri ile Cumhuriyet meydanında Narkotik Tırını ziyaret ettik.

Ekm

Yıllarını okulumuza vermiş, binlerce öğrenci ve sporcunun yetişmesinde sonsuz katkıları olmuş Beden Eğitimi öğretmenimiz Sebahattin Akdemir, kendi isteğiyle il dışına tayin isteyerek okulumuzdan ayrılmıştır. Bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı okulumuz öğrenci, öğretmen, veliler ve mezunlarımız adına kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki yaşamında ve kurumunda başarılar ve mutluluklar dileriz. M. Ziya Çiçek Okul Müdürü

Ekm

10/09/2018 tarihi itibariyle 9. Sınıflar uyum eğitimiyle, 2018/2019 Eğitim Öğretim yılına başladık. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olsun. 10-14 Eylül 2018 tarihleri arasında saat 9:30- 12:30 arasında Ortaöğretime Uyum Programı uygulanacaktır.

Ekm

Fatih Anadolu Lisesi 2018 Yerleştirme sonuçları her yıl olduğu gibi bu yıl da gururumuz oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz. 9 Tıp, 9 Diş Hekimliği, 6 Eczacılık, 16 Hukuk, 5 Beslenme-Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, 5 Hemşirelik, 50 Mühendislik, 9 Psikoloji- PDR, 12 Eğitim Fakültesi, 5 Mimarlık, 3 Dil puanına göre yerleşen, 12 İşletme ile Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler.