Mesleki Tanıtımlar

Ara

Rehberlik Servisimiz organizasyonuyla meslek tanıtımlarımız Fatihli mezunlarimizla devam ediyor. Makine Mühendisi Tuba Altinkalp ve Endüstri Mühendisi Selcan Güngördü öğrencilerimize bilgiler verdiler. Üniversite, iş dünyası özel sektör konularında da merak edilenleri cevapladılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Fatih Anadolu Lisesi mezun öğrencimiz Tıp Fakültesi öğrencisi Stajyer doktor Baran Arslan öğrencilerimize "Tıp Fakültesinde öğrenci olmak" konulu bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Sunumda üniversite hazırlık süreci, hedef belirleme, Tıp Fakültelerinin eğitimleri ve denemelerde nelere dikkat etmeleri gerektiği konularına yer verildi. Kendisine teşekkür ediyoruz..

Ekm

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisimizin organizasyonuyla gerçeklestirilen meslek tanıtımları kapsamında okulumuzdan 2001 yılında mezun olan İstanbul Teknik Üniversitesi Molekuler Biyoloji ve Genetik bölümü mezunu Abdullah Sert ,12. Sınıf öğrencilerimize bölümünün gerektirdiği nitelikler, çalışma alanları konusunda bilgiler aktarmış, öğrencilerimizin sorularını cevaplandırmıştır. Katılımı için çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisimizin organizasyonuyla gercekleştirilen meslek tanıtımları kapsamında okulumuzdan 2001 yılında mezun olan Ege Üniversitesi İngilizce İktisat bölümü mezunu Müjde Çiçek ,12. Sınıf öğrencilerimize bölümünün gerektirdiği nitelikler, çalışma alanları konusunda bilgiler aktarmış, öğrencilerimizin sorularını cevaplandırmıştır. Katılımı için çok teşekkür ediyoruz.